Haber Merkezi - Beşiktaş yönetimi, kadro dışı bıraktığı futbolcularıyla yollarını ayırıyor. Sezon başında Manchester United'dan bedelsiz olarak transfer olan Eric Bailly, geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşma sonucu Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshederek Villarreal'a transfer olmuştu.

Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

Thumbs B C 697C044D2776528671B4D53Af8Abc60A

Bir yeni transfer gelişmesi ise, Vincent Aboubakar için oldu. Brezilyan takımı Gremio, Kamerunlu forveti kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş ile resmi görüşmeler yaoan Gremio, Aboubakar ile anlaşmak istiyor. Kadro dışı bırakılan ve Fransız sağ bek futbolculardan Valentin Rosier. Trabzonspor'un transfer listesinde bulunuyor. Trabzonspor, Beşiktaş ile bu konuda henüz resmi temaslara başlamadı.

Thumbs B C 1B296Eadfbe5E60Bfd522Bb044A133Dc

Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal’ın ise, sezon sonu sözleşmesi bitecek. Ghezzal ise, 20 maçta forma giyerse 1 yıllık opsiyonu devreye girecek. Kadro dışı bırakılan Jean Onana için ise bir teklif gelmedi. Onana ayrıca, Kamerun’un Afrika Kupası kadrosuna da alınmadı.

Editör: Deniz Ali Tatar