Spor

ABB FOMGET’ten taraftara destek çağrısı

2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, 8 Eylül Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi taraftara destek çağrısında bulundu.

Abone Ol

2024-2025 sezonunun ilk maçında 8 Eylül saat 17.00'de Yenikent Osmanlı Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak ABB FOMGET hazırlıklarını sürdürüyor. 

Doğan Kaya: Amacımız sezon sonunda şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirmek

Takıma yeni katılan futbolcularla daha da güçlendiklerini ve yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini dile getiren ABB FOMGET Spor Genel Koordinatörü Doğan Kaya, zorlu maça tüm Ankaralıları şu sözlerle davet etti: 

“2024-2025 sezonunun hazırlıklarını tamamladık, artık maç haftasına girdik. Takımımız bu hafta pazar günü Yenikent Osmanlı Stadı’nda şampiyonluk yolundaki önemli bir rakibimiz olan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Amacımız lige galibiyetle başlamak ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirmek. Kızlarımız ve teknik ekibimiz bu maça hazırlıklarını devam ettiriyor. Biz de Ankaralılar olarak bu maçta takımımıza destek verip tribünleri doldurarak galibiyeti hediye etmek istiyoruz.”

Ligde şampiyonluk yolunda taraftarın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirten teknik heyet ise şunları söyledi:

ABB FOMGET Spor Teknik Sorumlusu Cumali Enginar: “İlk maçımız Fenerbahçe ile… Motivasyon ve güç anlamında dengeli bir maç olacak. Biz 1 aya yakın süredir hatta geçkin süredir iyi çalışıyoruz. Maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Yapılan transferlerle daha da güçlendik. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Başkentte bir ivmelenme var seyirci anlamında. Bu sene daha da yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Taraftarlarımız gelirlerse bizi çok mutlu edecekler.”

ABB FOMGET Spor Kaptanı Selda Akgöz: “Son antrenmanlarımıza çıkacağız ve çok heyecanlıyız, sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz. Bu önemli ilk maçta bizi yalnız bırakmasınlar güzel bir şekilde oturup izlesinler.”