Dünya

"A Complete Unknown" Edward Norton, Cumberbatch'in yerine kadroda

imzalı Bob Dylan'ın biyografi filmi olacak olan ve James Mangold'un yöneteceği "A Complete Unknown" filminde Benedict Cumberbatch ayrıldı. Cumberbatch yerine ise, kadroya Edward Norton katılfı. Northon filmde, Pete Seeger'a hayat verecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Müzik dünyasının dahi çocuğu Bob Dylan'ı konu alan biyografi filmi "A Complete Unknown" un hazırlıkları sürüyor. Senaryosunu Jay Cocks'un yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise James Mangold oturuyor. Çekimler bu yaz New York'ta başlayacak olan A Complete Unknown filminin kadrosunda yer alan usta aktör Benedict Cumberbatch, çalışma takvimindeki çakışmalar ve zamanlama sorunları nedeniyle ekipten ayrıldı.

Cumberbatch'in yerine ise kadroya, ünlü aktör Edward Norton katıldı. Böylece Benedict Cumberbatch'in canlandıracağı Pete Seeger karakterini, Edward Norton canlandıracak. Gerçek hikayeye göre; Bob Dylan ile Pete Seeger'ın yolları 1965 Newport Halk Festivali'nde kesişti. Akustikten elektriğe geçişiyle ilgili eleştirilerle karşı karşıya kalan Dylan, Seeger'ı idol olarak görmüştü.