Haber Merkezi - 8 Mart'ta yani bugün, 10 yeni film vizyona merhaba dedi. 10 film arasında 4 film ise yerli olarak dikkat çekiyor.

Emanet

Bursa'da 16 dakikada 8 cantık yiyen kişi gram altın kazandı Bursa'da 16 dakikada 8 cantık yiyen kişi gram altın kazandı

EMANET

Senaryosunu Haluk Özenç’in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Ali İlhan’ın üstlendiği Emanet, geçmişi sırlarla dolu olan bir adam ve ailesini anlatıyor. Geçmişi sırlarla dolu olan Orhan Usta, dağılmak üzere olan ailesiyle birlikte onlara ait olmayan bir emaneti korumaya çalışır. Her şeylerini kaybettikleri bu süreçte Orhan ve ailesi, birbirlerini yeniden bulur. Filmde başrolleri Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay ve Turgay Tanülkü rol alıyor.

Hayatımız Roman

HAYATIMIZ ROMAN

Polislerden kaçarken kendilerini bir Roman mahallesinde bulan Nihat ve Öykü'nün hikayesini anlatan Hayatımız Roman. bu koşuşturma içerisinde Nihat ve Öykü arasında bir yakınlaşma başlamasını da anlatıyor. Savaş Sancak'ın yönettiği filmde; Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu, Cem Belevi ve Sarp Bozkurt rol alıyor.

R A H H A

RAHHA

Senaristliğini ve yönetmenliğini İlker Çavga’nın üstlendiği Rahha, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin üzerindeki bu büyünün kalkmasını anlatıyor. 

Süper Kahramanlar

SÜPER KAHRAMANLAR: SİHİRLİ DÜNYA

Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya, bilmediği sihirli bir dünyada kaybettiği altın asayı bulmaya çalışn Kwai Boo ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor. Yanlışlıkla boyutlar arası bir evrene giden Kwai Boo, bilmediği bu sihirli dünyada efsanevi Shu'nun altın asasını kaybeder. Bu durum üzerine Kwai Boo ve arkadaşları asayı bulmak için harekete geçer. Ne olursa olsun asayı bulup, ait olduğu müzeye iade etmek için mücadele eden Kwai Boo, asanın gücüyle kendi hazinesini keşfeder.

Geride Kalanlar

GERİDE KALANLAR

Oscar adayı Geride Kalanlar, Alexander Payne yönetmenliğinde vizyona giriyor. Noel zamanı okulda gidecek yeri olmayan öğrencilere nezaret eden bir öğretmenin hikayesini konu ediniyor. Öğretmen Paul Hunham, Noel zamanı okulda kötü davranışları nedeniyle sürekli atılmakla tehdit edilen zeki Angus'la baş başa kalır. Onlara kendi oğlu yakın zamanda Vietnam'da kaybolan Afrikalı Amerikalı bir kadın olan baş aşçı Mary de eşlik eder. Üçü, New England'da iki hafta boyunca komik talihsizlikleri paylaşan beklenmedik bir Noel ailesi oluşturur.

Hayali

HAYALİ 

Hayali, doğduğu eve geri dönen ve orada beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Eve gittiklerinde küçük kızı Alice, bodrumda Jessica'nın eski peluş oyuncak ayısı Chauncey'yi bulur. Oyuncak ayıya tuhaf bir bağlılık geliştiren Alice, çok geçmeden tuhaf davranmaya, hatta tehlikeli şeyler yapmaya başlar. Jessica, kısa süre içerisinde Chauncey'nin oynadığı şeyin bir peluş oyuncak ayıdan çok daha fazlası olduğunu fark eder.

T E T İ K Ç İ

TETİKÇİ

John Cena, Alison Brie ve Juan Pablo Raba’lı usta oyuncu kadrosuyla vizyona girecek Tetikçi,  emeklilik hayatından bunalmışken kendisini bir anda büyük bir maceranın içerisinde bulan eski bir askerin hikayesini anlatıyor.

Mi̇ni̇k Fare Ve Sevi̇mli̇ Ayinin Maceralari

MİNİK FARE VE SEVİMLİ AYININ MACERALARI

Jean-Christophe Roger ve Julien Chheng imzalı animasyon filmi, bir fare ve bir ayının tüm farklılıklarına rağmen keyifli ve macera dolu yolculuklarını konu ediniyor.

The Albanian Virgin

THE ALBANIAN VIRGIN

Mimoza Azemi, Fatlume Bunjaku ve Kasem Hoxha'nın başrollerini paylaştığı "The Albanian Virgin", Arnavutluk'ta ailelerinin farklı durumlarına rağmen en yakın arkadaş olan Luana ile Agim'in hikayesini konu ediniyor.

Hatır

HATIR

Jessica Chastain, Peter Sarsgaard ve Brooke Timber'ın başrollerini paylaştığı ve Michel Franco'nun yönettiği film, iki karakterin geçmişine uzanan hassas hikayesi ile şekilleniyor.

Editör: Haber Merkezi