Haber Merkezi - Dün yani 22 Aralık günü, 8 film sinemalarda izleyiciyle buluştu. 5 tanesi yerli olmak üzere olan filmler, salonlarda heyecanla karşılandı. Vizyona merhaba diyen 8 film, şu şekilde sıralandı:

Hq720-3

KADINLARA MAHSUS

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın yer aldığı ve senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı filmde; Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Şebnem Sönmez, Elifcan Ongurlar, Başak Parlak, Merve Çağıran, Cemre Cansaatçi, Yurdaer Okur ve Ertan Saban rol alıyor.

"Kadınlara Mahsus", kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 8 kadının hikayesini odağına alıyor. Filmde, hayatlarındaki erkeklerle ilişkilerinde sorunlar yaşayan, artık kendilerini büyük bir çıkmazda hisseden birbirini tanımayan 8 kadının, kadınlara mahsus bir kampta bir araya gelmesi sonucu yaşadıklarını ele alıyor.

ANIDEN_MAINPOSTER_M

ANİDEN

Prömiyerini Ankara Film Festival,'nde yapan ve Melisa Önel'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Aniden" vizyona merhaba diyen filmler arasında Filmin oyuncu kadrosunda Defne Kayalar, Öner Erkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Öyküsu Özyürek, Dilan Çiçek Deniz, Esra Kızıldoğan ve Şerif Erol yer alıyor.

Aniden, sağlık sorunu yaşarken geçmişinin peşine düşen bir kadının hikayesini konu ediyor. Yıllardır Hamburg’da yaşayan Reyhan, kısa bir süre için kocasıyla birlikte İstanbul’a döner. Bir süre İstanbul’da yaşadıktan sonra tam da Hamburg’a dönmesine kısa bir süre kala Reyhan koku alamadığını fark eder. Doktora giden Reyhan’ın yaptırdığı tetkikler, önemli bir sorun olabileceğini belirtir. Bu durum üzerine Reyhan, hastalığı ile ilgilenmek yerine, İstanbul’daki geçmişinin peşine düşer.

Sinemalar Cenazemize Hos Geldiniz Diyecek 38850 17012023153020 Scaled

CENAZEMİZE HOŞGELDİNİZ

Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde vizyona giren ve senaryosunu Gonca Vuslateri'nin Doğacan Güneş Perkün ile yaplaştığı yerli komedi filmi "Cenazemize Hoş Geldiniz", izleyiciyle buluştu. Filmde başrolleri Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Gözde Seda Altuner, Erkan Can, Şükran Ovalı ve Timur Acar paylaşıyor.

Film, nişan günlerinde kendilerini akla gelmeyecek olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. İrem ve Ozan 4 yıldır birlikte olan bir çiftir. Artık evlenmeye karar veren İrem ve Ozan, ilk adım için hazırlıklara başlarlar. Nişan sabahı gelip çattığında çift, birlikte yaşadıkları evlerinde uyanır. İrem, nişandan dolayı oldukça gergindir çünkü aileleri ilk kez nişanda bir araya gelecektir ve İrem’in ailesinin her bir üyesi sorun çıkarmaya müsaittir. Buna karşılık Ozan’ın ailesi iyi eğitim almış aristokrat bir ailedir. Nişan günü İrem’in annesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden çıkacaktır ve nişana katılacaklar arasında dolandırıcı teyzesi, Hollanda’dan gelen çılgın halası, şarkıcılık hasreti çeken teyzesi ve ölmüş kocasını sayıklayan büyük halası da vardır. Ancak olaylar hiç beklenmedik bir yerden patlak verir.

Sag Salim 3 Olu Ya Da Diri Nerede Cekildi Sag Salim 3 Olu Ya Da Diri Konusu Ve Oyunculari


SAĞ SALİM 3: ÖLÜ YA DA DİRİ

Haftanın bir diğer komedi filmi "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri", hayatına birini almaya hazırlanan bir adamın bu süreçte yaşadığı maceraları işliyor. Toygan Avanoğlu, Hüseyin Avni Danyal ve Pelin Orhuner'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Ersoy Güler üstlendi.

Dejar Banner

DEJAR: CİN VAHŞETİ

Raziye Sultan'ın yönettiği yerli korku filmi "Dejar: Cin Vahşeti", büyü ve cinlerin lanetiyle boğuşan bir ailenin yaşadığı olayları aktarıyor.

Aquaman Ve Kayip Krallik Nerede Cekildi Aquaman Ve Kayip Krallik Konusu Ve Oyunculari
 

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

Haftanın aksiyon filmlerinden "Aquaman ve Kayıp Krallık", Aquaman'in intikam arayışı içindeki Black Manta ile savaşını beyaz perdeye taşıyacak.

James Wan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, başrolleri Jason Momoa, Patrick Wilson ve Amber Heard paylaştı. Filmde, güçlü düşmanını yenmek isteyen Aquaman'ın, Atlantis'in eski Kralı, hapisteki üvey kardeşi Orm ile ittifak kurmasını ve iki kardeşin krallıklarını koruyup, dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarmak için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları anlatılıyor.

Bursa'da 16 dakikada 8 cantık yiyen kişi gram altın kazandı Bursa'da 16 dakikada 8 cantık yiyen kişi gram altın kazandı

Ferrari

FERRARI

Lüks spor otomobil şirketi Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'nin hikayesinin anlatıldığı "Ferrari", 1957'de Ferrari'nin Mille Miglia yarışına katıldığı dönemi konu ediniyor. Michael Mann'ın yönettiği filmin başrollerinde Adam Driver, Penelope Cruz ve Shailene Woodley rol aldı.

"Enzo Ferrari'nin, eşi Laura ile sıfırdan inşa ettiği şirketi 1957 yılında iflasla karşı karşıyadır. Ferrari, bir yandan iflas sorunuyla uğraşırken, bir yandan da fırtınalı bir evlilik, bir oğullarının yası ve diğerinin tanınmasıyla mücadele eder. Hayatının bu zorlu sürecinde Enzo Ferrari, kayıplarını karşılamak amacıyla, ikonik yarış Mille Miglia'ya katılmaya karar verir."

5A1Afe57 23D0 4Ab5 801D Ee379E6809E9

ORMAN ÇETESİ: DÜNYA TURU

Animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek "Orman Çetesi: Dünya Turu", büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan ormanı korumak için harekete geçen Orman Çetesi'nin maceralarını anlatıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar