Genel

4. Skyroad ile Keşfet Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Abone Ol

İSTANBUL (AA) - Albayrak Medya markalarından Skyroad'un Türk turizmine katkı sağlamak amacıyla dördüncüsünü düzenlediği "Skyroad ile Keşfet Fotoğraf Yarışması"nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Bu yıl "Dünyanın Seyahat Rotalarını Keşfet" temasıyla düzenlenen yarışmanın Tepe Restaurant Lounge'da gerçekleştirilen ödül töreninde, 4 farklı kategoride 7 fotoğrafçıya ödülleri takdim edildi.

Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü ve Skyroad Dijital Yayın Yönetmeni Ayşegül Arslan Özşahin'in açılış konuşması yaptığı törende, birincilik ödülü alanlara 60 bin, ikincilik ödülü sahiplerine de 30 bin lira ödül çeki verildi.

Fotoğraf sanatçıları Mustafa Yılmaz, İsmail Küçük, Gül Işık, Reuters Foto Muhabiri Ümit Bektaş ve manzara fotoğrafçısı İlhan Eroğlu'nun jürisinde bulunduğu yarışmada Cep Telefonu Fotoğrafları Kategorisinde birincilik ödülünü "Sohbet" çalışmasıyla Sare Ertaş Kural, ikincilik ödülünü ise "Karlar" fotoğrafıyla Şeref Akçay kazandı.

Profesyonel Seyahat Fotoğrafları Kategorisinde birincilik ödülüne "Şelale" fotoğrafıyla M. Turan Döner, ikincilik ödülüne "Su Şehri Göcek" ile Kadir Yılmaz değer görüldü.

Drone Fotoğrafları Kategorisinde ise birincilik ödülünü "Pembe Göl" fotoğrafıyla Merve Terzioğlu, ikincilik ödülünü "Göz" çalışmasıyla Aylin İsfendiyar Ceylan aldı.

Fotoğrafçı Selim Dizman, "Gülümse Çekiyorum" fotoğrafıyla Mutlu Et Mutlu Ol Özel Ödülüne değer görüldü.