Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

Atila Güvenç 

'Spora Adım At, Kartal'a Hareket Kat' denilerek başlatılan Tavla Turnuvası'nın 3'üncüsü Kartal'da yapıldı.Turnuvanın sonunda Damla Karal birinci olurken, 2'ncilik ödülünü Köksal Ekşi, 3'üncülük ödülünü ise Hüseyin Etkubilay kazandı.

3. Tavla Turnuvası Kazananları; Damla Karal Birinci, Köksal Ekşi Ikinci Ve Üçüncü Hüseyin Etkubilay.

Sportif etkinliklere önem veren Kartal Belediyesi'nin Tavla Turnuvası Mehmet Ali Büklü Parkı'nda 18 yaş üstü vatandaşların katılımına açık olarak 100 yarışmacı ile sınırlandırılarak gerçekleştirildi. Eleme usulü ile yapılan turnuvada profesyonel tavla hakemleri görev aldı. Rekabetin ve heyecanın üst düzeyde yaşandığı etkinlik, renkli anlara sahne oldu.

Turnuvanın başlaması için ilk zarı atan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar:" Kartal'ı kültürün, sporun ve sanatın başkenti yapacağız söylemi ile çıktığımız yolda kısa zamanda büyük işler başardık. Kartal'da özellikle gençlerimizin kendilerini anlatabilmeleri için, bir kültür, spor ve sanat dalında profesyonelleşebilmek adına açtığımız; akademi ve kurslara yoğun katılım sağlıyor ve ülke çapında büyük başarılar elde ediyor. Bu da bizleri gururlandırıyor ve ne kadar doğru şeyler yaptığımızı bir kez daha bizlere hatırlatıyor" diyerek turnuvayı başlattı.

Kartal’da ‘3. Tavla Turnuvası’ Heyecanı Yaşandı (2)

Günün sonunda rekabet ve heyecan dolu anların yaşandığı turnuvada, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından katılım sağlayan tüm sporculara ve dereceye girenlere ödülleri verildi.

Editör: Atila Güvenç