Spor

2024 VW Beach Pro Tour Balıkesir Etabı başlıyor

Plaj voleybolunun önemli organizasyonlarından biri olan 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, yarın Balıkesir’in Ayvalık Sarımsaklı sahilinde start alacak. Etapta 35 ülkeden 61 takım ve toplam 122 sporcu mücadele edecek.

Abone Ol

2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, 19-22 Eylül tarihlerinde Türkiye’nin plaj voleybolu tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlik, Ayvalık Sarımsaklı'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yılki etaba 35 ülkeden toplam 61 takım katılacak ve organizasyonda 122 sporcu mücadele edecek. Türkiye’yi temsil edecek sporcular arasında erkeklerde Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru, Hasan Hüseyin Mermer-Sacit Kurt, Ahmet Can Tür-Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı ikilileri yer alırken, kadınlarda ise Su Şimdim-Ceylin Sayar, Melis Durası-Müge Ocakçı ve Ayşe Dil-Selin Toy ikilileri mücadele edecek.

Etap, hem yerli hem de yabancı voleybol severler için heyecan dolu maçlara ev sahipliği yapacak. Organizasyon, plaj voleybolunun uluslararası arenadaki önemini vurgulayan önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.