Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

S-17S3-3Sürhan Altınkanat - 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Sarıkamış Rallisi tamamlandı.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Kars’ta düzenlenen organizasyonda pilotlar, kar ile kaplı Yağbasan, İznos ve Keklik Deresi mevkisinde yer alan Harun Hayali, Mustafa Koç ve VST Tour etaplarında kıyasıya mücadele verdi. Geniş izleyici kitlesinin takip ettiği yarışta, çok sayıda yarışsever de şampiyonayı çocuklarıyla birlikte oluşturulan güvenli alanlarda izlediler. Sarıkamış Rallisi'ni Kerem Kazaz, Litvanyalı yardımcı pilotu Andris Malnieks birinci bitirdi.
S422Geçtiğimiz yılın şampiyonu Ali Türkkan-Burak Erdener ekibi ikinci olurken, GP Garage My Team'den Ümit Can Özdemir-Kutay Ertuğrul ekibi ise üçüncü oldular.
İki çekerde Çağlayan Çelik-Koray Akgün, TOSFED Ralli Kupası’nda Gürol Baranlı-Alperen Tetik ekibi birinci oldu.
Yarışmaların sona ermesiyle, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yaptığı konuşmada Polat, "İnşallah Sarıkamış Rallisi kurumsal hale gelir ve her sene aynı tarihlerde yapılır, belki de uluslararası bir yarışa döner diye umut ediyorum” dedi.

Editör: Ramazan Atabey