AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı

Bir yandan Süper Lig'den düşen, diğer taraftan yönetimdeki beceriksizliklerin yanı sıra 26 gün önce teknik direktörünü değiştiren Ankaragücü, 1’nci Ligin en değerli Kulübü sınıfına geçti. Başkent’in marka değeri yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturup şampiyonluk kovalama peşinde bulunuyor.
Skor, maç sonuçları, istatistikler, transfer haberleri, fikstürler, piyasa değerleri gibi futbol bilgileri içeren en kapsamlı internet sitesi olan Transfermarkt verilerine göre 1.Lig'in en değerli takımı  Ankaragücü görünüyor.
Süper Lig'den düşen Ankaragücü, birçok oyuncu kulüpten ayrılmasına rağmen hayli değerli bir kadro ile yola devam edecek.
EFKAN BEKİROĞLU ZİRVEDE
Ankaragücü'nde en değerli oyuncu 2.2 milyon euro ile Efkan Bekiroğlu görünüyor. 1.Lig'in en değerli oyuncusu ise Pendikspor'dan Mame Thiam 3 milyon euro ile göze batıyor.
Ankaragücü'nün geçen sezon opsiyonlu olarak Galatasaray'dan transfer ettiği Olimpiu Morutan ise hala kadroda görünüyor. 3 milyon euro değeri olan Morutan opsiyon için gerekli şartlar oluşmadığı için Galatasaray'a dönecek. 
Olimpiu Morutan'ın listeden çıkması durumunda bile Ankaragücü Trendyol 1.Lig'de en değerli takım halinde...
G.BİRLİĞİ 11’NCİ SIRADA 
Kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren  Gençlerbirliği ise 11 sırada görünüyor. Fenerbahçe'nin geri çağırdığı Melih Bostan'ın değeri düşülse de Gençlerbirliği sıralamadaki yerin koruyor.
Transferin hızlı ekibi Keçiörengücü ise sıralamada 7. oldu.
HASAN ALİ KALDIRIM’DAN YASAK GELDİ
Ankaragücü'ne 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında takımda forma giyen Hasan Ali Kaldırım'ın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle TFF tarafından transfer yasağı geldi.

Editör: Ramazan Atabey