Haber Merkezi - 25. James Bond filminin ardından role veda eden Daniel Craig'in ardından, yeni filmde rolü kimin oynayacağı, oldukça merak ediliyor. Son gelişmeye göre, Superman rolüyle tanınan Henry Cavill'ın daha önce bu rol için seçmelere katıldığı ortaya çıkmıştı. Konu hakkında açıklama yapan "Casino Royale" filminin yönetmeni Martin Campbell, "Henry seçmelerde harika görünüyordu. Oyunculuğu inanılmazdı. Bakın, eğer Daniel Craig olmasaydı, Henry harika bir Bond olurdu. Fiziksel olarak da çok iyi görünüyordu, yakışıklıydı. O zamanlar sadece biraz genç görünüyordu" demişti.

Kızılcık Şerbeti yapımcısı Müjdat Gezen'e yanıt verdi: Güçlenerek devam edeceğiz Kızılcık Şerbeti yapımcısı Müjdat Gezen'e yanıt verdi: Güçlenerek devam edeceğiz

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Henry Cavill'in yer aldığı 'sahte' James Bond fragmanı izlenme rekoru kırdı. Yapay zeka ve gerçek film görüntüleriyle oluşturulan ve "Bond 26" adını taşıyan sahte fragman ise, oldukça dikkat çekti. Fragmanda Henry Cavill, Bond'u, Barbie filminin yıldızı Margot Robbie ise Bond kızını canlandırıyor. Sahte fragman, YouTube'da ilk 24 saat içinde 2,5 milyon izlenmeye ulaşırken büyük bir rekor kırarak viral oldu.

Editör: Haber Merkezi