Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "Medya Konferansı" ilk gününde yoğun ilgi gördü Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "Medya Konferansı" ilk gününde yoğun ilgi gördü

Haber Merkezi - Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin son durumu paylaştı. Kural, medyada yer alan 'yalan yanlış bilgiler' nedeniyle açıklama yapmak istediğini ifade etti.

Jülide Kural açıklamasında, "Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin tek nedeni doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgilidir" dedi.

Kural, "Bugün üç kez yoğun bakıma yaptığım ziyaretlerde Kadir İnanır artık bir an önce eve gitmek istediğini bana ifade etmiş, doktorlarına o güzel gülüşünü göstermiş ve büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır. Bir tekrar bilgi olduğu için bunları bugün tekrar paylaşmayı düşünmüyordum ancak o kadar çok yalan yanlış bilgi ortada dolaşmaktadır ki..." bilgisini paylaştı.

Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin bilgilendirmelerde sadece Kadir İnanır'ın Instagram sayfasının ve Jülide Kural'ın Facebook sayfasının dikkate alınmasını rica ederek, "Bu açıklamayı yapmaya kendimi zorunlu hissetme nedenim de hepimizin Kadir İnanır'a duyduğu sevgi ve saygının büyüklüğüdür. Elbette sabırlı olmalıyız, emek vermeliyiz ve mutlaka özenli davranmalıyız. Sevginizin gücüne olan inancımla..." dedi.

Muhabir: Haber Merkezi