İSTANBUL (AA) - Divarese, Anneler Günü'ne özel, "Benden Anneme Divarese" koleksiyonunu müşterileriyle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Divarese'nin ayakkabı ve çanta koleksiyonu, anneler için özel hediye alternatifleri seçenekleri bulunuyor.

Divarese, annelerin günlük hayatta rahatça kullanabileceği sneaker modellerinden, özel günlerde zarafetini ön plana çıkaracak topuklu ayakkabılara kadar geniş bir yelpaze sunuyor.

Divarese'nin konforlu ve şık tasarımıyla dikkati çeken deri loafer modelleri, annelerin günlük stilini tamamlayacak ideal bir seçenek.

Günün her anında rahat ve şık olmak isteyen anneler için sneaker modelleri de mükemmel hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor.

Yeni koleksiyonda yer alan sneakerlar hem spor hem de şık kombinler için mükemmel birer tamamlayıcı. Konfor ve zarafeti bir arada sunan terlik tasarımları, annenizin şık olduğu kadar rahat adımlar atmasını sağlayacak uygun bir seçenek.

İşlevsel ve şık tasarımlarıyla Divarese, annelerin gün boyu yanında. Yazın tazeliğini yansıtan omuz çantaları, annelerin şıklığını tamamlayacak bir aksesuar seçeneği olabilir.

Divarese'nin cüzdan ve kartlık koleksiyonu da anneler için ideal bir seçenek olarak dikkati çekiyor. Kaliteli materyallerden üretilen cüzdan ve kartlıklar, farklı renk alternatifleriyle annelerin günlük yaşamını kolaylaştıracak özel hediye seçenekleri sunuyor.

Yapı Kredi'de üst düzey atamalar Yapı Kredi'de üst düzey atamalar

Divarese mağazaları ve divarese.com.tr, "Benden Anneme Divarese" diyerek Anneler Günü'nü en özel şekilde kutlamak ve yeni koleksiyonun birbirinden özel hediye seçeneklerini incelemek isteyen müşterilerini bekliyor.

Kaynak: aa